Over de site

Op deze site verschijnt het onderzoek naar zoveel mogelijk voorouders van Gino en Anna Westein. Dit onderzoek loopt al een aantal jaren en had zelfs ooit al een website. Helaas bleek die website erg vatbaar voor allerlei mensen die, door een kronkel in hun gedachten, het harde werk van anderen moeten beschadigen.

Van die oude website is alleen de naam en de header overgebleven. En natuurlijk (gelukkig!) ook alle gegevens die ik over onze voorouders gevonden had. De afgelopen jaren heb ik tussen de bedrijven door een nieuwe website bedacht en gemaakt. Vanaf 6 februari 2019 heb ik het eerste deel van de website online gezet en ben ik begonnen met het vullen van de database.

Dat eerste deel betreft de basis, families, personen en de basis gegevens als geboorte en overlijden. Op een later tijdstip zal ik de basis gaan uitbreiden met foto's, akten, adressen, beroepen, enzovoort.

Voorlopig ben ik nog wel even bezig met het invullen van zoveel mogelijk basis gegevens zodat jij, als bezoeker, iets hebt om te bekijken en misschien zelfs iets nieuws kunt ontdekken. In de komende weken zal de website steeds meer vorm krijgen en zullen onderdelen die nu nog leeg en overbodig lijken, ineens betekenis krijgen.
Dus lijkt het nu nog niet veel of interessant te zijn, kom regelmatig even kijken om te zien of er misschien al wat interessante aanvullingen zijn.

Heb je iets gezien wat niet klopt? Heb je een aanvulling op de gegevens op de website of heb je nieuwe personen of gegevens? Stuur dan een mail naar me op: genealogie@gigabearproductions.nl

Meer informatie